Radioplayer posvuda

Biraj gdje želiš slušati omiljeni radio

Pametni telefoni
Povezani automobili
Pametni zvučnici
Zvučnici
Nosivi uređaji
Pametni TV
Web Player
 
MOBILNA APLIKACIJA

Pametni telefoni

Besplatno preuzmi mobilnu aplikaciju Radioplayer Hrvatska u glavnim online trgovinama.
 
AUTOMOBILI

Povezani automobili

Radioplayer je tvoj vjerni suputnik na putovanju zahvaljujući ugovorima s Volkswagenom, Daimler-Mercedesom, BMW-om koji omogućuju izvornu integraciju u nadzorne ploče nadolazećih modela automobila. Surađujemo s proizvođačima automobila, Tier 1 dobavljačima i tvrtkama za automobilsku tehnologiju kako bismo pomogli u stvaranju radijskih iskustava svjetske klase.

VJEŠTINA & AKCIJA

Pametni zvučnik

Zatraži Radioplayer da pusti tvoj omiljeni radio. Potraži stanicu, pusti je i uživaj u sadržaju uživo i na zahtjev koji svakodnevno proizvode hrvatska radija. Sve naše radio postaje i svi naši podcasti dostupni su kako bi ti ponudili najbolje od hrvatskih radija.

ZA VIŠE PROSTORIJA

Zvučnici

Pojačavanje glasnoće radija kako bi ga slušao u cijeloj kući je sjajno, ali sada ga možeš slušati i u različitim prostorijama. Slušaj stanice koje voliš na svojim Bose i Sonos uređajima dodavanjem Radioplayer Hrvatska na svoj zvučnik.

Nosivi uređaji

Pametni satovi

Radioplayer pojednostavljuje slušanje zahvaljujući kompatibilnosti s Apple Watchom i Android Wearom. Pronađi svoju omiljenu radio postaju na satu i jednostavno upravljaj emitiranjem. Aplikaciju Apple Watch Radioplayer moguće je koristiti bez pametnog telefona. Savršeno za vježbanje, trčanje ili za one trenutke kada želiš ostaviti svoj pametni telefon kod kuće.

PAMETNI TV

Povezani TV

Radioplayer je također i u tvom pametnom TV-u. Radio postaje i podcasti  dolaze do tvoje dnevne sobe i omogućuju ti slušanje hrvatskih postaja u najboljem izdanju.

RAČUNALA

Web Player

Slušaj omiljeni radio izravno s računala. Uvijek je pravo vrijeme za slušanje radija, otkrij najbolje postaje na Radioplayeru, potraži svoju omiljenu i slušaj je odmah.

SET-TOP BOX

Sky Q

I clienti Sky possono accedere alle loro radio preferite direttamente da Sky Q e godersi la musica, i programmi e le notizie in alta qualità.

Preuzmite Radioplayer besplatno

Radioplayer Italia

Supporto ascoltatori

Compila il form seguente se desideri segnalarci problemi o consigli sull'app di Radioplayer Italia

?
?