Radioplayer najavljuje nove važne investicije za inovacije u digitalnom radiju

NOVE INVESTICIJE PODRŽAT ĆE PROŠIRENJE RADIOPLAYERA NA AUTOMOBILIMA, POVEZANIM UREĐAJIMA I MEĐUNARODNIM TRŽIŠTIMA

Radioplayer – organizacija podržana od strane pružatelja medijskih usluga koja radi na povećanju slušanja radija putem povezanih uređaja (pametni zvučnici, pametni telefoni, pametni televizori) i povezanih automobila – danas objavljuje značajne investicije od strane svojih članova kako bi financirala inovacije u digitalnom radiju putem novog dugoročnog sporazuma.

Radioplayer će dodatno proširiti svoju strategiju na automobilima i povezanim uređajima putem značajnih investicija u tehnološki razvoj i zapošljavanje osoblja, utirući put diljem Europe i izvan nje.

Radioplayer je lider na tržištu za slušanje radija u automobilima i povezanim uređajima i uspostavio je partnerstva s vodećim svjetskim automobilskim kompanijama, uključujući Volkswagen Group, BMW i Renault (koji zajedno čine preko 40% europskih prodaja), osiguravajući prisutnost širokog spektra radijskih postaja na svim instrument pločama automobila kako nova tehnologija bude razvijana i instalirana.

Prošlog srpnja, Radioplayer je najavio dugoročno proširenje partnerstva s tvrtkom za softver i automobilsku tehnologiju Cariad, članicom VW Grupe, što naglašava povjerenje partnera u njihovu viziju i tehnološka rješenja

U zajedničkom priopćenju članovi Radioplayera, uključujući BBC, Bauer Media, Global i Radiocentre, izjavili su: ‘Radujemo se podržavanju misije Radioplayera za poticanje nove faze rasta kroz jačanje partnerstva s međunarodnim pružateljima medijskih usluga, proizvođačima automobila i tehnološkim partnerima. S važnim investicijama i novim izvršnim direktorom, Yannom Legarsonom, vjerujemo da tvrtka ima resurse i vodstvo za sjajnu budućnost koja će donijeti značajan razvoj digitalnog zvuka na svim platformama, uz veću međunarodnu prisutnost i, na kraju, koristi za sve vrste publike.’

Izvršni direktor Radioplayera Yann Legarson izjavio je: ‘Oduševljen sam što se članovi Radioplayera obvezuju na nove važne investicije za našu sljedeću fazu rasta. Radujem se suradnji s timom i svim našim partnerima kako bismo proširili našu strategiju usmjerenu na poboljšanje iskustva slušanja radija u automobilima, povezanim okruženjima, i svugdje drugdje. Radioplayer je jedini agregator vlasničkih nakladnika, razvijen od samih pružatelja medijskih usluga, ambiciozni smo i inovacija je u središtu našeg projekta.

Radioplayer Italia

Supporto ascoltatori

Compila il form seguente se desideri segnalarci problemi o consigli sull'app di Radioplayer Italia

?
?